Apparaten en accessoires
Tonijnkroketten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
15 stuks
Ingrediënten
-
verse peterselie5 g
-
aardappelen geschild, in kleine stukken500 g
-
water1000 g
-
grof zout1 ½ tl
-
boter50 g
-
tonijn, uit blik uitgelekt220 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
fijn zout½ tl
-
eieren losgeklopt (om te paneren)3
-
amaranth gezwollen
-
bakolie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 2 stuks
Eiwitten
14 g
Calorieën
1163 kJ /
277 kcal
Vetten
11 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Zalmtartaar
10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gemalen ijs
5min
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Cheesecake
1u. 30min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min